TrutnovDnes.cz
TrutnovDnes.cz » Monitor zpráv » Sportovní zprávy z regionu » Krkonošský deník - sport

Sportovní zprávy z regionu

Krkonošský deník - sport Zdroj: Krkonošský deník - sport |

Analýza finále: Jednoduché jak facka. Kdo dodrží pravidlo o prvním gólu, vyhraje

18. 4. 2024 | Sto dvacet minut finále už je minulostí, a přesto se začíná od nuly. Lépe řečeno od jedničky. Pardubická část totiž skončila poměrem 1:1 na zápasy. Vstupní duel zvládli po všech stránkách lépe třinečtí hokejisté, když zvítězili 2:1. Okamžitou odvetu jim domácí přichystali i s úroky a výsledkem 6:3. Letošní série o kolo dále se tak vyvíjí totožně jako loňská sedmizápasová sága. S jedním rozdílem. V dubnu roku 2023 se nejprve radovalo Dynamo. ...

McDonald's Cup odstartoval okrskový kolem. Postup do okresního slavilo šest škol

18. 4. 2024 | Vrchlabská ZŠ Školní, královédvorská ZŠ Podharť, ZŠ a MŠ Dolní Branná, ZŠ Žacléř, spolu s nimi pak trutnovské ZŠ Náchodská a ZŠ Komenského. Těchto šest škol si v úterním okrskovém kole v Trutnově zajistilo účast na okresním finále, které se na stejném místě uskuteční v úterý 14. května.

Hrdý Mandát po druhém zápase: Po vyrovnání jsme zůstali stále pozitivní

18. 4. 2024 | To byly zas nervy… Říkali si někteří pardubičtí fanoušci po vítězství 6:3 nad Třincem ve druhém finálovém zápase play off Tipsport extraligy. Výsledek tomu sice nenapovídá, ale kdo viděl, tak ví. Dynamo sice v posledním dějství základní hrací doby mělo dvoubrankový náskok, ale ten se během chvíle vytratil jak mlha nad rybníkem. A začínalo se tak opět od nuly. Posádka čtvrté pardubické letky ale úkazala, že letošní play off patří právě jim. Jan Mandát připravil dvě branky pro Tomáše Vondráčka, kt ...

Hrajete rádi šipky? Zapojte se do tradičních týmových soutěží

18. 4. 2024 | V severním regionu Královéhradecka je v plné přípravě další ročník pravidelných soutěží družstev Unie šipkových organizací. Aktuálně probíhá příjem registrací do 29. sezony 2024/2025, který potrvá do konce května.

V Bernarticích řádilo bratrské duo, Kunčicím výhru vystříleli otec se synem

18. 4. 2024 | /FOTO/ Krkonošský deník se ohlíží za dalším kolem nejnižší okresní soutěže na Trutnovsku. V sedmi duelech bylo k vidění dohromady 27 branek. Ve středu se pak dohrávalo 19. kolo okresního přeboru a fotbalisté Bílé Třemešné v něm přivítali Mladé Buky.

Další senzace v Železnici. Solnice musela otáčet, Polici zachránil až gól Camary

18. 4. 2024 | /FOTO/ Středeční odpoledne patřilo na čtyřech stadionech v regionu čtvrtfinálovým duelům Poháru hejtmana Královéhradeckého kraje. A diváci se při utkáních rozhodně nenudili. V Dobrušce rozhodla jediná branka, v Kostelci nad Orlicí byl k vidění velkolepý obrat, v Železnici se našel dvougólový střelec a v Jičíně bylo rozhodnuto po půlhodině hry.

Studenec dál válí. V Rozstání vyhrál vysoko 5:2 a trenér chválí progres hráčů

18. 4. 2024 | Kocouři z Rozstání vstoupili do jarní části dobře, když vyhráli 2:0 v Mimoni. Jenže od té doby nic. Během těžkého losu postupně prohráli doma s Bělou, u lídra v Pěnčíně a naposledy doma se Studencem. Naopak celek z podhůří Krkonoš si připsal již třetí výhru a společně s jednou remízou je po zimní přestávce zatím neporažen.

Glos o dvougólové otočce: Myšlenky na hattrick byly, ale důležitější jsou 3 body

18. 4. 2024 | /ROZHOVOR/ Fotbalisté rezervy Nového Bydžova dokázali o víkendu zvítězit v okresním derby B mužstev na trávníku Slavie Hradec Králové 2:1 a v tabulce I. A třídy jsou šestí, když se bodově dotáhli na svého soupeře. Rychlý obrat RMSK Cidlina zařídil dvěma góly vytáhlý 19letý forvard MARTIN GLOS, jenž v této sezoně už také několikrát nakoukl do divizního A mužstva.

Velká škoda. Lvice v Brně dlouho vedly, nezvládly až závěr. První bod má KP

17. 4. 2024 | /FOTOGALERIE/ Basketbalistky Hradce Králové měly nakročeno k zisku prvního bodu v sérii play off Chance ŽBL o bronzové medaile. Přestože na palubovce brněnského KP byly téměř celý zápas ve vedení, nakonec padly o šest bodů. Druhý zápas série hrané na tři vítězství se uskuteční v pátek od 17 hodin na východě Čech.

Konkurenti nezaváhali. Náchod v cílové rovince směr liga nebude smět zakopnout

17. 4. 2024 | Dramatický finiš slibuje závěr sezony ve druhé lize házenkářů, kde o titul a tím i postup do I. ligy bojují stále tři celky. V nejlepší výchozí pozici jsou hráči Náchoda, hned za nimi pak severočeské celky Lovosice B a Liberec.

Chlumec nezvládl dvě derby a už tři zápasy nebodoval. Dočká se proti Mostu?

17. 4. 2024 | /VIDEO S KRÁSNÝM GÓLEM/ Jedenáct branek inkasovali v posledních třech duelech ČFL fotbalisté Chlumce nad Cidlinou. Po porážce v Ústí nad Labem 2:4 nebodovali i ve dvou východočeských derby. Nejprve doma nestačili na pardubické béčko (1:2) a o uplynulém víkendu dokonce schytaly debakl (1:5) na trávníku Živanic. Svěřenci kouče Tomáše Hrabíka se tak v tabulce skupiny B propadli ze šesté na osmou příčku. ...

Cenný bod s přispěním gólmanské legendy. Dvoráci doma obrali dalšího favorita

17. 4. 2024 | /FOTO, VIDEO/ Dvaačtyřicetiletý brankář Martin Babčaník, jedna z tváří královédvorského házenkářského klubu, měl velkou zásluhu na nerozhodném výsledku proti třetímu celku tabulky. Nejen, že lapil dva sedmimetrové hody, navíc i sám vstřelil jednu z pětadvaceti branek svého týmu.

Na výhru v derby nenavázali. Rezerva Jičína padla i na Ostravsku a zůstává sedmá

17. 4. 2024 | Házenkáři jičínské rezervy si případnou výhru na palubovce Polanky nad Odrou mohli předem zajistit záchranu prvoligové příslušnosti i pro příští ročník. Ze dvou bodů se ale radoval soupeř, který se tak naopak udržel v naději, že si druhou nejvyšší soutěž zahraje také v příští sezoně.

ŠIPKY: Medailové touhy seveřanů se rozplývají, šanci mají už jen Lucky Darts

17. 4. 2024 | Ligové soutěže vrcholí napříč všemi výkonnostními úrovněmi. Ve většině případů zbývá odehrát dvě kola, v jednom případě, Extralize o udržení, si zahrají již pouze jednou.

Takhle hrají mistři. Třinecký drak pardubického koně doma k první výhře nepustil

16. 4. 2024 | Tři schody ke zlatému pokladu. Po úvodním finále platí tato věta pro Třinec. Obhájce prvenství názorně předvedl jak hrají mistři. Vstřelil první gól a pak si situaci na ledové ploše hlídal. Pardubičtí hokejisté se po první promrhané třetině herně zvedli, jenže inkasovali podruhé. Stačili sice snížit, ovšem kýženou vyrovnávací branku nevstřelili. Oceláři tak vykročili k pátému titulu výhrou 2:1. 

Hladík pomohl klíčovým zákrokem k výhře v Jičíně a už vyhlíží "superšlágr"

16. 4. 2024 | /ROZHOVOR/ Celý zápas soupeř téměř nevystřelí, pak ale přijde jedna šance a oni musí zasáhnout. Takový zápas, který je pro muže s rukavicemi vždy velmi složitý, prožil gólman Náchoda Jiří Hladík (27) o uplynulém víkendu v Jičíně. Za stavu 1:0 vychytal ve velké šanci domácího Zugara a nasměroval svůj tým ke konečné výhře o tři branky. Náchodští se posunuli na druhé místo tabulky a teď je čeká velký šlágr proti třetí Solnici (sobota, 17.00, Běloves). ...

Sérii porážek Votroci přeťali výhrou v Jablonci. Dobrý výkon, chválil kouč Rolko

16. 4. 2024 | /FOTOGALERIE/ Extrémně důležité vítězství o víkendu vybojovali fotbalisté FC Hradec Králové B, když dokázali naplno bodovat na půdě jablonecké rezervy. V tabulce béčkové skupiny ČFL se díky tomu posunuli z předposlední patnácté na třináctou příčku.

Jičín potrápil Náchod. „Štěstí je proti nám, ale nevzdáme se,“ říká Fidrich

16. 4. 2024 | Konečné skóre 0:3 vypadá jasně, ale tentokrát je trochu zavádějící. Fotbalisté Jičína ve 22. kole krajského přeboru pořádně potrápili Náchod, jednoho z aspirantů na prvenství i postup. Favorit rozhodl z penalty a vítězství jistil v závěru. Domácí borci se ale nemají za co stydět, na výkonu mohou totiž rozhodně stavět. A to hned ve středu, kdy ve čtvrtfinále Poháru hejtmana přivítají od 17 hodin Libčany.  ...

FOTO, VIDEO: Galapředstavení Fotra nezabránilo ani rozbité okno u auta kanonýra

16. 4. 2024 | VOTROK KRAJSKÝ PŘEBOR pokračoval o víkendu 22. kolem a v něm se z velké části dařilo hostujícím týmům. Nejvyšším rozdílem dokázali vyhrát na jaře střelecky hodně aktivní fotbalisté Police nad Metují, formu z venkovních hřišť ale potvrdili také hráči Dobrušky. O tom už více v tradičním přehledu.

Euforie v Dobrušce: Zdálo se to jako sen, říká Fleglová po postupu do extraligy

16. 4. 2024 | /ROZHOVOR/ Oslavy se protáhly až do pondělí. Tak nějak to vypadalo v Dobrušce po triumfálním vítězství florbalistek FBC v play off první ligy, které znamená postup mezi tuzemskou elitu! Nejen o tom vyprávěla Deníku Jitka Fleglová, 26letá kapitánka veleúspěšného družstva žen. Řeč byla samozřejmě i o frenetickém publiku, které vytvořilo „červené peklo“.



Zpravodajství TrutnovDnes.cz

Škodu za 80 tisíc způsobil požár altánu v Horním Maršově na Trutnovsku

Včera ve 4:29 vyjížděly tři jednotky hasičů k požáru altánu za bytovým domem v Horním Maršově. V době příjezdu první jednotky na místo byl již dřevěný altán o rozměrech 4x4 m požárem zcela zachvácen. ...

Krkonoše lákají na jaře do muzeí, na adrenalin i za pivem

Období, kdy se příroda probouzí k životu a horami se rozléhá vůně nového začátku roku - to je jaro. Krkonoše, malebná horská oblast, nacházející se na ...

Královéhradecký kraj rozdělí mezi provozovatele prodejen na venkově přes 4 miliony korun

Královéhradecký kraj opět rozdělí další finanční prostředky provozovatelům malých prodejen na venkově. Provozovatelé obchodů v obcích či jejich místní ...

Czech Cybertron 2024: Ve Dvoře Králové nad Labem se poprvé představil nový kybernetický polygon

SPŠ a SOŠ Dvůr Králové nad Labem vytvořila s krajskou podporou Kybernetický polygon na řešení kybernetických útoků. Krátce po jeho slavnostním otevřen ...

Muž kradl v obchodech a vykrádal bytové domy, hrozí mu tři roky vězení

V Dvoře Králové nad Labem došlo k zadržení 30letého muže, který je nyní stíhán za spáchání několika trestných činů. Tento incident se stal součástí no ...



Pátek 19.4.2024
Královehradecký kraj
Další regiony »
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X






Nastavení cookies | GDPR | Přidat zprávu, PR článek | O nás, kontakty | Přidat firmu | Nabídka našich služeb | Inzerce-Dnes.cz | Práce v ČR | InfoDnes.cz
InfoDnes.cz
Sdružení regionálních portálů

Kraj Vysočina
HavlíčkůvbrodDnes.cz
JihlavaDnes.cz
TřebíčDnes.cz

Liberecký kraj
LiberecDnes.cz

Ústecký kraj
ÚstínadLabemDnes.cz

Plzeňský kraj
PlzeňDnes.cz

Jihočeský kraj
ČeskéBudějoviceDnes.cz

Jihomoravský kraj
BrněnskoDnes.cz

Olomoucký kraj
OlomoucDnes.cz

Zlínský kraj
ZlínDnes.cz

Moravskoslezský kraj
OstravaDnes.cz

Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD | RSS InfoDnes