TrutnovDnes.cz
TrutnovDnes.cz » Monitor zpráv » Alternativní zpravodajství » AC24.cz

Alternativní zpravodajství

AC24.cz Zdroj: AC24.cz |

Půl milionu lidí evakuováno v Číně kvůli záplavám, hlásí další déšť

22. 4. 2024 | ČÍNA – Evakuace 82 tisíc lidí v provincii Guangdong nedaleko Hongkongu je součástí širší reakce na tajfun Saola, který vyvolal evakuaci více než 460... Článek Půl milionu lidí evakuováno v Číně kvůli záplavám, hlásí další déšť se nejdříve objevil na AC24.cz.

Ruský nálet zasáhl charkovskou věž televizního vysílání

22. 4. 2024 | UKRAJINA – Podle místního představitele ruský nálet údajně poškodil infrastrukturu televizního vysílání v ukrajinském Charkově. (Foto: X) Vysílací signál se v současné době potýká... Článek Ruský nálet zasáhl charkovskou věž televizního vysílání se nejdříve objevil na AC24.cz.

Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění 3 roky vězení. Přišlo okamžité vyjádření

22. 4. 2024 | Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění tři roky vězení. Jaká byla jeho první reakce po vynesení rozsudku? (Foto: Flickr) „Žít v právním státě znamená... Článek Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění 3 roky vězení. Přišlo okamžité vyjádření se nejdříve objevil na AC24.cz.

Kdo a proč odpálil tajné poradní kameny?

22. 4. 2024 | To je velmi důležitá otázka. Kdo a proč vybombardoval Georgia Guidestones? (Foto: X) Pořád si nejsem nikdy jistý, jestli zničení Georgia Guidestones bylo dobré... Článek Kdo a proč odpálil tajné poradní kameny? se nejdříve objevil na AC24.cz.

Bývalý Obamův poradce obviněn ze sexuálních deliktů s dětmi

22. 4. 2024 | Bývalý vysoký politický poradce Obamovy administrativy stanul v Británii před soudem kvůli obvinění ze zneužívání dětí. (Foto: X) Šestačtyřicetiletý Rahamim „Rami“ Shy, který koordinoval... Článek Bývalý Obamův poradce obviněn ze sexuálních deliktů s dětmi se nejdříve objevil na AC24.cz.

Polský prezident: Jsme připraveni hostit jaderné zbraně NATO

22. 4. 2024 | POLSKO – Polský prezident Duda prohlásil, že země je připravena umožnit NATO umístit na svém území jaderné rakety. (Foto: Flickr) „Pokud se naši spojenci... Článek Polský prezident: Jsme připraveni hostit jaderné zbraně NATO se nejdříve objevil na AC24.cz.

První jednotky francouzské armády v Oděse?

22. 4. 2024 | Kanál na Telegramu s odvoláním na vlastní zdroje ve městě uvádí, že v dubnu do oděského přístavu na civilní lodi připlulo nejméně 1 000... Článek První jednotky francouzské armády v Oděse? se nejdříve objevil na AC24.cz.

Zlom pro Ukrajinu: do týdne dostanou rakety dlouhého doletu ATACMS

22. 4. 2024 | Spojené státy by mohly začít předávat Ukrajině armádní taktické raketové systémy dlouhého doletu (ATACMS) „do konce týdne“, pokud Bílý dům schválí balíček vojenské pomoci,... Článek Zlom pro Ukrajinu: do týdne dostanou rakety dlouhého doletu ATACMS se nejdříve objevil na AC24.cz.

Banky a firmy v USA potichu zavedly systém sociálních kreditů

22. 4. 2024 | Ve Spojených státech banky a soukromé společnosti v tichosti zavedly systém sociálních kreditů založený na standardech „ESG“ (environmentální, sociální a vládní) pro sociální spravedlnost.... Článek Banky a firmy v USA potichu zavedly systém sociálních kreditů se nejdříve objevil na AC24.cz.

Za tenhle pytlík platíme 90 tisíc dolarů! Americký politik rozkryl korupci v armádě

21. 4. 2024 | Člen Republikánské strany Waltz ukázal, jak americké armádní zakázky jsou zkorupované. (Foto: X) „Tento pan ministr je neskutečný… Tenhle pytel pouzder, vylisovaný strojníky, nepotřebujete... Článek Za tenhle pytlík platíme 90 tisíc dolarů! Americký politik rozkryl korupci v armádě se nejdříve objevil na AC24.cz.

Zdroj: AC24.cz - https://ac24.cz
08:17:26 | 23.04.2024



Zpravodajství TrutnovDnes.cz

U Choustníkova Hradiště zemřel mladý řidič po nárazu do stromu

V sobotu krátce po půl jedné v noci přijali policisté oznámení o dopravní nehodě, ke které došlo na silnici první třídy číslo 37 za obcí Choustníkovo Hradiště směrem k obci ...

Královéhradecký kraj už zná nominované výrobky na Regionální potravinu roku 2024

Spotřebitelé v Královéhradeckém kraji již znají nominované produkty na prestižní ocenění značkou Regionální potravina. Letos se v tomto regionu do sou ...

Škodu za 80 tisíc způsobil požár altánu v Horním Maršově na Trutnovsku

Včera ve 4:29 vyjížděly tři jednotky hasičů k požáru altánu za bytovým domem v Horním Maršově. V době příjezdu první jednotky na místo byl již dřevěný ...

Krkonoše lákají na jaře do muzeí, na adrenalin i za pivem

Období, kdy se příroda probouzí k životu a horami se rozléhá vůně nového začátku roku - to je jaro. Krkonoše, malebná horská oblast, nacházející se na ...

Královéhradecký kraj rozdělí mezi provozovatele prodejen na venkově přes 4 miliony korun

Královéhradecký kraj opět rozdělí další finanční prostředky provozovatelům malých prodejen na venkově. Provozovatelé obchodů v obcích či jejich místní ...



Úterý 23.4.2024
Královehradecký kraj
Další regiony »
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X






Nastavení cookies | GDPR | Přidat zprávu, PR článek | O nás, kontakty | Přidat firmu | Nabídka našich služeb | Inzerce-Dnes.cz | Práce v ČR | InfoDnes.cz
InfoDnes.cz
Sdružení regionálních portálů

Kraj Vysočina
HavlíčkůvbrodDnes.cz
JihlavaDnes.cz
TřebíčDnes.cz

Liberecký kraj
LiberecDnes.cz

Ústecký kraj
ÚstínadLabemDnes.cz

Plzeňský kraj
PlzeňDnes.cz

Jihočeský kraj
ČeskéBudějoviceDnes.cz

Jihomoravský kraj
BrněnskoDnes.cz

Olomoucký kraj
OlomoucDnes.cz

Zlínský kraj
ZlínDnes.cz

Moravskoslezský kraj
OstravaDnes.cz

Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD | RSS InfoDnes