TrutnovDnes.cz
TrutnovDnes.cz » Kalendář akcí » Detail akce

Přidávání akcí do kalendáře bylo dočasně pozastaveno.
Pokud chcete propagovat svoji kulturní akci formou PR článku v našem zpravodajství kontaktujte nás zde.

FESTIVAL CIRK - UFF 2014 v Trutnově

Kdy:
Úterý 27.05.2014 od 19:00 hod až 01.06.2014
Kde:
UFFO, Trutnov
Pořadatel:
Sdílet:

Přijeďte na Festival Cirk-UFF 2014 v Trutnově. Čekají vás hvězdy nového cirkusu i světová premiéra.
V pořadí čtvrtý ročník festivalu Cirk-UFF proběhne mezi 27. květnem a 1. červnem, a přinese to nejlepší, co v oblasti nového cirkusu v Evropě během posledního roku vzniklo. Hlavním magnetem bude jistě světová premiéra nejnovějšího projektu souboru Cirk La Putyka, který nese název Dolls.

V rámci oficiálního programu festivalu Cirk-UFF se v trutnovských ulicích, v multifunkčním divadle Uffo, i v šapitó, představí soubory a performeři udávající směr novému cirkusu v jeho kolébce Francii, ale i ve Španělsku, Švédsku, Finsku, Chile a dalších zemích

Většina představení bude probíhat ve Společenském centru Uffo. Režie světové premiéry Dolls se ujal Rostislav Novák, jedna z vůdčích osobností souboru, který udává v oblasti nového cirkusu v Čechách pravděpodobně to nejdivočejší tempo.

Libor Kasík, principál a zakladatel trutnovského mezinárodního festivalu, prozrazuje další body nabitého programu: "Pro začátečníky i pokročilé máme letos připraveny i workshopy se zahraničními i českými lektory, na páteční i sobotní večer se chystá i Cirk-UFF hudební party.
Město Trutnov letos zažije opravdový cirkusový nářez."

Upozornění: případné změny termínů akce a místa konání si ověřte na stránkách pořadatele !

Další akce v okolí



62,535047531128