TrutnovDnes.cz
TrutnovDnes.cz » Kalendář akcí » Detail akce

Přidávání akcí do kalendáře bylo dočasně pozastaveno.
Pokud chcete propagovat svoji kulturní akci formou PR článku v našem zpravodajství kontaktujte nás zde.

Obscene Extreme Club World Tour 2014.

Kdy:
Středa 16.07.2014 od 14:00 hod až 20.07.2014
Kde:
Na Bojišti, Trutnov
Pořadatel:
Sdílet:

Od svého zrodu v roce 1999 vystoupilo na Obscene Extreme festivalu přesně 643 kapel (to znamená, že v příštím roce zlomíme "magickou" hranici 666 kapel) z téměř každého kouta světa, které přilákaly na jeho základnu v Česku hordy skalních fans extrémní hudby z celé Evropy i mimo ni.

Co přivádí fans na Obscene Extreme je víc než široký výběr nového a starého hudebního undergroundu jako je grindcore, crust, punk, death metal, thrash metal, hardcore a všechno někde mezi tím, ale hlavně je to vynikající atmosféra, opravdový DIY étos a skutečný duch komunity. Je jedno, odkud jsi nebo kdo jsi, každý je v kotli stejný!

Už skoro 15 let cestují lidi po zeměkouli, jezdí přes kontinenty a spí po letištích a nádražích, aby se dostali na Obscene Extreme. A teď za Vámi Obscene Extreme znovu přichází!!! Po skutečně šíleném světovém OEF tour 2013 a festivalech v Mexiku, Indonésii a Austrálii říkáme: "Nikdy se nevzdáme a jsme připraveni to v roce 2014 znovu podstoupit!!!"

Obscene Extreme je jeden z mála opravdu undergroundových festivalů. Spojuje velké kapely, které udávají směr a malé, kultovní kapely.

Vstupné: Na místě pravděpodobně 1.500 Kč

Mapa:

Upozornění: případné změny termínů akce a místa konání si ověřte na stránkách pořadatele !

Další akce v okolí



64,838886260986