TrutnovDnes.cz
TrutnovDnes.cz » Kalendář akcí » Detail akce

Přidávání akcí do kalendáře bylo dočasně pozastaveno.
Pokud chcete propagovat svoji kulturní akci formou PR článku v našem zpravodajství kontaktujte nás zde.

CRY BABY CRY - divadlo Trutnov

Kdy:
Pondělí 12.01.2015 od 19:00 hod
Kde:
Uffo, Trutnov
Pořadatel:
Účinkující:
Sdílet:

Autorská inscenace hereckého kolektivu Švandova divadla.

Nevíte, co se svým životem? Cítíte se nespokojení, nenaplnění, nemilovaní? V psychické nepohodě? Máte problémy s partnery, s navazováním vztahu, se sebedůvěrou, s vnímáním sebe sama? Chcete změnu, ale bojíte se, že vám nic nemůže pomoci?

Mýlíte se! I vy se můžete změnit, pokud budete chtít. S našimi life coachingovými kurzy totiž můžete změnit svůj život. Proč to nezkusit? Nabízíme vám zcela jedinečný kurz, který vám pomůže najít cestu k sobě samým! Naši kvalifikovaní, odborně vyškolení lektoři jsou tu jen pro vás. Přijďte na naši skupinovou lekci a naučte se: jak pracovat se svými emocemi, jak pozitivně myslet a aktivně řešit veškeré situace, které vám život přináší.

Na kouče kurzu v podání Jaroslava Šmída nebo Michala Dlouhého se vrhne hned pět žen toužících vyřešit své problémy, které nám přináší život. Určitě vás pobaví snaha o pozitivní myšlení ambiciózní sportovkyně v podání Petry Hřebíčkové, Kláry Cibulkové jako typické manželky podnikatele, Kristýny Frejové coby světaznalé novinářky či zakomplexované Réky Derzsi/Evy Vrbkové. A navíc díky roli zralé operní pěvkyně Blanky Popkové poodhalíme roušku uměleckého života. Může nás ale vůbec někdo naučit - jak žít a jak být šťastný? To je otázka!!!

Vstupné: 345,- / 315,- / 285,-Kč

Upozornění: případné změny termínů akce a místa konání si ověřte na stránkách pořadatele !

Další akce v okolí



61,261177062988